SUPRINE QERAMIKE CANDY CH64X
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

SUPRINE QERAMIKE CANDY CH64X

Available:Në gjëndje
30,800 Lek
Image
Secure

SUPRINE QERAMIKE CANDY CH64X

Suprine induksioni për rezultate optimale

 • DirectSelect Premium: Zgjedhje e drejtperdrejte, e thjeshte e zones se gatimit, energjise dhe funksioneve shtese.
 • Zona e Zgjeruar e FlexInduction: Edhe me shume fleksibilitet duke lidhur zonat e gatimit ne nje zone te madhe per tenxheret e medha.
 • Fleksibilitet i pafund, nje rezultat: persosmeria.
 • Perfect Cook: Parandalon zierjen e tepert dhe zierjen duke kontrolluar saktesisht temperaturen e gatimit.
 • ComfortProfil: Dizajn elegant, terheqes me pjesen e perparme te pjerret dhe shiritat metalike anash.
 • MoveMode: vendosja automatike e niveleve te gatimit lejon zierjen e shpejte ne pjesen e perparme dhe zierjen ne zonen e pasme te gatimit.

Informacione teknike

Marka

CANDY

Modeli

CH64X

Lloji i syprinës

Elektrike me induksion

Kontrolli

Me prekje

Materiali

Qeramike Qelq

Nr I zonave

Zonë e palimituar

JO

Nivelet e nxehtesise

9

Bllokim për fëmijët

PO

Valvul sigurie për gazin

-

Fikje automatike

PO

Tregues i nxehtësisë së mbetur

PO

Ngarkesa totale elektrike

6.5 KW

Tensioni

220-240 V

Garancia

2 vite

 

Permasat 

Thellesia

 52 cm

Gjeresia

 59.2 cm

SUPRINE QERAMIKE CANDY CH64X

Suprine induksioni për rezultate optimale

 • DirectSelect Premium: Zgjedhje e drejtperdrejte, e thjeshte e zones se gatimit, energjise dhe funksioneve shtese.
 • Zona e Zgjeruar e FlexInduction: Edhe me shume fleksibilitet duke lidhur zonat e gatimit ne nje zone te madhe per tenxheret e medha.
 • Fleksibilitet i pafund, nje rezultat: persosmeria.
 • Perfect Cook: Parandalon zierjen e tepert dhe zierjen duke kontrolluar saktesisht temperaturen e gatimit.
 • ComfortProfil: Dizajn elegant, terheqes me pjesen e perparme te pjerret dhe shiritat metalike anash.
 • MoveMode: vendosja automatike e niveleve te gatimit lejon zierjen e shpejte ne pjesen e perparme dhe zierjen ne zonen e pasme te gatimit.

Informacione teknike

Marka

CANDY

Modeli

CH64X

Lloji i syprinës

Elektrike me induksion

Kontrolli

Me prekje

Materiali

Qeramike Qelq

Nr I zonave

Zonë e palimituar

JO

Nivelet e nxehtesise

9

Bllokim për fëmijët

PO

Valvul sigurie për gazin

-

Fikje automatike

PO

Tregues i nxehtësisë së mbetur

PO

Ngarkesa totale elektrike

6.5 KW

Tensioni

220-240 V

Garancia

2 vite

 

Permasat 

Thellesia

 52 cm

Gjeresia

 59.2 cm