SUPRINE QERAMIKE BOSCH PKF375FP1E
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

SUPRINE QERAMIKE BOSCH PKF375FP1E

Available:Në gjëndje
44,990 Lek
Image
Secure

 SUPRINE QERAMIKE BOSCH PKF375FP1E

 • DirectSelect: Zgjedhja e drejtpërdrejtë, e thjeshtë e zonës së dëshiruar të gatimit, fuqisë dhe funksioneve shtesë.
 • Zona e gatimit 18 cm - zonë gatimi e zgjerueshme.
 • ComfortProfil: Dizajn elegant, tërheqës me pjesën e përparme të prerë dhe shirita metalikë anash.
 • PowerBoost: rritja e zgjedhur e fuqisë dalëse për një kohë 20% më të shkurtër deri në zierje.

Informacione teknike

Marka

BOSCH

Modeli

PKF375FP1E

Lloji i syprinës  

Qeramike

Kontrolli

Me prekje

Materiali

Qeramike 

Nr I zonave

2 korent

Nivelet e Fuqise

 17 nivele

Zonë e palimituar

JO

Kohëmatës

PO

Bllokim për fëmijët

-

Valvul sigurie për gazin

-

Fikje automatike

-

Stop & go

-

Tregues i nxehtësisë së mbetur

-

Ngarkesa totale elektrike                

3.5 KW

Tensioni

220-240 V 

Garancia

2 vite

 

Permasat 

Gjeresia

 30.6 cm

Gjatesia 

 52.7 cm

 


 SUPRINE QERAMIKE BOSCH PKF375FP1E

 • DirectSelect: Zgjedhja e drejtpërdrejtë, e thjeshtë e zonës së dëshiruar të gatimit, fuqisë dhe funksioneve shtesë.
 • Zona e gatimit 18 cm - zonë gatimi e zgjerueshme.
 • ComfortProfil: Dizajn elegant, tërheqës me pjesën e përparme të prerë dhe shirita metalikë anash.
 • PowerBoost: rritja e zgjedhur e fuqisë dalëse për një kohë 20% më të shkurtër deri në zierje.

Informacione teknike

Marka

BOSCH

Modeli

PKF375FP1E

Lloji i syprinës  

Qeramike

Kontrolli

Me prekje

Materiali

Qeramike 

Nr I zonave

2 korent

Nivelet e Fuqise

 17 nivele

Zonë e palimituar

JO

Kohëmatës

PO

Bllokim për fëmijët

-

Valvul sigurie për gazin

-

Fikje automatike

-

Stop & go

-

Tregues i nxehtësisë së mbetur

-

Ngarkesa totale elektrike                

3.5 KW

Tensioni

220-240 V 

Garancia

2 vite

 

Permasat 

Gjeresia

 30.6 cm

Gjatesia 

 52.7 cm