SUPRINE QERAMIKE BOSCH PKE645D17E
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

SUPRINE QERAMIKE BOSCH PKE645D17E

Available:Në gjëndje
39,990 Lek
Image
Secure

SUPRINE QERAMIKE BOSCH PKE645D17E

 • DirectSelect: zgjedhja e lehtë e zonave të dëshiruara të gatimit, fuqia dhe të gjitha funksionet.
 • Zonë e zgjeruar : zonë shtesë e zgjeruar e përdorshme në rastin e tiganëve më të mëdhenj.
 • Profili i rehatisë: Dizajn elegant me profile anësore metalike.
 • Kohëmatësi për të fikur gatimin zona në mënyrë autonome në fund të kohës së caktuar.
 • Gatim i shpejtë dhe i saktë, i lehtë për t'u pastruar duke kufizuar konsumin e energjisë.


Informacione teknike

Marka

BOSCH

Modeli

PKE645D17E

Lloji i syprinës

Elektrike

Kontrolli

Me prekje

Materiali

Qeramike 

Nr I zonave

Zonë e palimituar

JO

Nivelet e nxehtesise

-

Bllokim për fëmijët

PO

Valvul sigurie për gazin

-

Fikje automatike

-

Tregues i nxehtësisë së mbetur

-

Ngarkesa totale elektrike

6.6 KW

Tensioni

220-240 V

Garancia

2 vite

 

Permasat 

Gjatesia

 60.6 cm

Gjeresia

 52.7 cm

SUPRINE QERAMIKE BOSCH PKE645D17E

 • DirectSelect: zgjedhja e lehtë e zonave të dëshiruara të gatimit, fuqia dhe të gjitha funksionet.
 • Zonë e zgjeruar : zonë shtesë e zgjeruar e përdorshme në rastin e tiganëve më të mëdhenj.
 • Profili i rehatisë: Dizajn elegant me profile anësore metalike.
 • Kohëmatësi për të fikur gatimin zona në mënyrë autonome në fund të kohës së caktuar.
 • Gatim i shpejtë dhe i saktë, i lehtë për t'u pastruar duke kufizuar konsumin e energjisë.


Informacione teknike

Marka

BOSCH

Modeli

PKE645D17E

Lloji i syprinës

Elektrike

Kontrolli

Me prekje

Materiali

Qeramike 

Nr I zonave

Zonë e palimituar

JO

Nivelet e nxehtesise

-

Bllokim për fëmijët

PO

Valvul sigurie për gazin

-

Fikje automatike

-

Tregues i nxehtësisë së mbetur

-

Ngarkesa totale elektrike

6.6 KW

Tensioni

220-240 V

Garancia

2 vite

 

Permasat 

Gjatesia

 60.6 cm

Gjeresia

 52.7 cm