SUPRINE QERAMIKE BEKO HILM64222S
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

SUPRINE QERAMIKE BEKO HILM64222S

Available:Në gjëndje
31,990 Lek
Image
Secure

SUPRINE QERAMIKE BEKO HILM64222S

Suprine 2 zona qermike qelq, 2 zona ndezës gazi

 • Djeges i gazit me efikasitet te larte: Gatim me i shpejte dhe me efikas me dizajn te veçante te ndezesit.
 • Tani mund te gatuani çdo vakt me shpejt dhe ne menyre me efikase ne tave me SUPRINE QERAMIKE BEKO HILM64222S.
 • Djegesit e gazit me efikasitet te larte perdorin me pak gaz dhe gatuajne me shpejt sesa ndezesit standarde.
 • Siguria e gazit: Nderprerja automatike e gazit. Pa rrjedhje, pa shqetesime.
 • Treguesi i nxehtesise se mbetur.
 • Mbajtese enesh prej çeliku.

Informacione teknike

Marka

BEKO

Modeli

HILM 64222 S

Lloji i syprinës

Gaz+korent

Kontrolli

Me celsa

Materiali

Qeramike /inox

Nr I zonave

4 (2+2)

Zonë e palimituar

JO

Kohëmatës

PO

Bllokim për fëmijët

PO

Valvul sigurie për gazin

PO

Fikje automatike

-

Stop & go

-

Tregues i nxehtësisë së mbetur

PO

Ngarkesa totale elektrike

2.9 KW

Tensioni

220-240 V

Garancia

5 vite

 

Permasat 

Gjatesia

 60 cm

Gjeresia

 60 cm

SUPRINE QERAMIKE BEKO HILM64222S

Suprine 2 zona qermike qelq, 2 zona ndezës gazi

 • Djeges i gazit me efikasitet te larte: Gatim me i shpejte dhe me efikas me dizajn te veçante te ndezesit.
 • Tani mund te gatuani çdo vakt me shpejt dhe ne menyre me efikase ne tave me SUPRINE QERAMIKE BEKO HILM64222S.
 • Djegesit e gazit me efikasitet te larte perdorin me pak gaz dhe gatuajne me shpejt sesa ndezesit standarde.
 • Siguria e gazit: Nderprerja automatike e gazit. Pa rrjedhje, pa shqetesime.
 • Treguesi i nxehtesise se mbetur.
 • Mbajtese enesh prej çeliku.

Informacione teknike

Marka

BEKO

Modeli

HILM 64222 S

Lloji i syprinës

Gaz+korent

Kontrolli

Me celsa

Materiali

Qeramike /inox

Nr I zonave

4 (2+2)

Zonë e palimituar

JO

Kohëmatës

PO

Bllokim për fëmijët

PO

Valvul sigurie për gazin

PO

Fikje automatike

-

Stop & go

-

Tregues i nxehtësisë së mbetur

PO

Ngarkesa totale elektrike

2.9 KW

Tensioni

220-240 V

Garancia

5 vite

 

Permasat 

Gjatesia

 60 cm

Gjeresia

 60 cm