SUPRINE QERAMIKE BEKO HDCC32200X
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

SUPRINE QERAMIKE BEKO HDCC32200X

Available:Në gjëndje
18,490 Lek
Image
Secure

SUPRINE QERAMIKE BEKO HDCC32200X

 • Shumefunksionale: 2 pllaka korenti.
 • 2 zona vitroqeramike.
 • SUPRINE QERAMIKE BEKO HDCC32200X e pershtatshme per cdo kuzhine, ze pak hapesire.
 • Thjeshtesia: celesat e kontrollit anesor te kapjes e bejne te thjeshte per t'u perdorur
 • Siperfaqja e SUPRINES QERAMIKE BEKO HDCC32200X  eshte e lehte per tu pastruar, rezistente ndaj gervishtjeve dhe e bukur per tu pare dhe praktike.

Informacione teknike

Marka

BEKO

Modeli

HDCC 32200 X

Lloji i syprinës

 Vitroqeramike

Kontrolli

Me celsa

Materiali

Qeramike /inox

Nr I zonave

2 korent

Zonë e palimituar

JO

Kohëmatës

-

Bllokim për fëmijët

-

Valvul sigurie për gazin

JO

Fikje automatike

-

Stop & go

-

Tregues i nxehtësisë së mbetur

-

Ngarkesa totale elektrike

2.9 KW

Tensioni

220-240 V

Garancia

5 vite

 

Permasat 

Lartesia

 3.5 cm

Gjeresia

 28.8 cm


SUPRINE QERAMIKE BEKO HDCC32200X

 • Shumefunksionale: 2 pllaka korenti.
 • 2 zona vitroqeramike.
 • SUPRINE QERAMIKE BEKO HDCC32200X e pershtatshme per cdo kuzhine, ze pak hapesire.
 • Thjeshtesia: celesat e kontrollit anesor te kapjes e bejne te thjeshte per t'u perdorur
 • Siperfaqja e SUPRINES QERAMIKE BEKO HDCC32200X  eshte e lehte per tu pastruar, rezistente ndaj gervishtjeve dhe e bukur per tu pare dhe praktike.

Informacione teknike

Marka

BEKO

Modeli

HDCC 32200 X

Lloji i syprinës

 Vitroqeramike

Kontrolli

Me celsa

Materiali

Qeramike /inox

Nr I zonave

2 korent

Zonë e palimituar

JO

Kohëmatës

-

Bllokim për fëmijët

-

Valvul sigurie për gazin

JO

Fikje automatike

-

Stop & go

-

Tregues i nxehtësisë së mbetur

-

Ngarkesa totale elektrike

2.9 KW

Tensioni

220-240 V

Garancia

5 vite

 

Permasat 

Lartesia

 3.5 cm

Gjeresia

 28.8 cm