SUPRINE QERAMIKE AE 302S
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

SUPRINE QERAMIKE AE 302S

Available:Në gjëndje
17,990 Lek
Image
Secure

SUPRINE QERAMIKE AE 302S

 • Shumefunksionale: 2 pllaka korenti.
 • 2 zona vitroqeramike
 • SUPRINE QERAMIKE AE 302S e pershtatshme per cdo kuzhine, ze pak hapesire
 • Siperfaqja prej qelqi qeramike eshte e lehte per tu pastruar, rezistente ndaj gervishtjeve dhe e bukur per tu pare dhe praktike.

Informacione teknike

Marka

Arielli

Modeli

Ae 302 s

Lloji i syprinës

 Qeramike

Kontrolli

Me prekje

Materiali

Qeramike 

Nr I zonave

2 korent

Zonë e palimituar

JO

Kohëmatës

Po

Bllokim për fëmijët

Po

Valvul sigurie për gazin

JO

Fikje automatike

Po

Stop & go

Po

Tregues i nxehtësisë së mbetur

Po

Ngarkesa totale elektrike

- KW

Tensioni

220-240 V

Garancia

2 vite

 

Permasat 

Gjeresia

 28.8 cm

Thellesia

 52 cm

 

SUPRINE QERAMIKE AE 302S

 • Shumefunksionale: 2 pllaka korenti.
 • 2 zona vitroqeramike
 • SUPRINE QERAMIKE AE 302S e pershtatshme per cdo kuzhine, ze pak hapesire
 • Siperfaqja prej qelqi qeramike eshte e lehte per tu pastruar, rezistente ndaj gervishtjeve dhe e bukur per tu pare dhe praktike.

Informacione teknike

Marka

Arielli

Modeli

Ae 302 s

Lloji i syprinës

 Qeramike

Kontrolli

Me prekje

Materiali

Qeramike 

Nr I zonave

2 korent

Zonë e palimituar

JO

Kohëmatës

Po

Bllokim për fëmijët

Po

Valvul sigurie për gazin

JO

Fikje automatike

Po

Stop & go

Po

Tregues i nxehtësisë së mbetur

Po

Ngarkesa totale elektrike

- KW

Tensioni

220-240 V

Garancia

2 vite

 

Permasat 

Gjeresia

 28.8 cm

Thellesia

 52 cm