SUPRINE ELEKTRIKE BOSCH PIF672FB1E
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

SUPRINE ELEKTRIKE BOSCH PIF672FB1E

Available:Në gjëndje
119,999 Lek
Image
Secure
SUPRINE ELEKTRIKE BOSCH PIF672FB1E
 • DirectSelect: zgjedhja e lehtë e zonave të dëshiruara të gatimit, fuqia dhe të gjitha funksionet.
 • Zonë e zgjeruar : zonë shtesë e zgjeruar e përdorshme në rastin e tiganëve më të mëdhenj.
 • Profili i rehatisë: Dizajn elegant me profile anësore metalike.
 • Kohëmatësi për të fikur gatimin zona në mënyrë autonome në fund të kohës së caktuar.
 • Induksion: gatim i shpejtë dhe i saktë, i lehtë për t'u pastruar duke kufizuar konsumin e energjisë.

Informacione teknike

Marka

BOSCH

Modeli

PIF672FB1E

Lloji i syprinës

Elektrike me induksion

Kontrolli

Elektronik me prekje

Materiali

Qeramike - xham

Nr I zonave

Zonë e palimituar

1 zone e palimituar

Nivelet e nxehtesise

-

Bllokim për fëmijët

PO

Valvul sigurie për gazin

-

Fikje automatike

-

Tregues i nxehtësisë së mbetur

-

Ngarkesa totale elektrike

7.4 KW

Tensioni

220-240 V

Garancia

5 vite

 

Permasat 

Gjatesia

 60.6 cm

Gjeresia

 52.7 cm


SUPRINE ELEKTRIKE BOSCH PIF672FB1E
 • DirectSelect: zgjedhja e lehtë e zonave të dëshiruara të gatimit, fuqia dhe të gjitha funksionet.
 • Zonë e zgjeruar : zonë shtesë e zgjeruar e përdorshme në rastin e tiganëve më të mëdhenj.
 • Profili i rehatisë: Dizajn elegant me profile anësore metalike.
 • Kohëmatësi për të fikur gatimin zona në mënyrë autonome në fund të kohës së caktuar.
 • Induksion: gatim i shpejtë dhe i saktë, i lehtë për t'u pastruar duke kufizuar konsumin e energjisë.

Informacione teknike

Marka

BOSCH

Modeli

PIF672FB1E

Lloji i syprinës

Elektrike me induksion

Kontrolli

Elektronik me prekje

Materiali

Qeramike - xham

Nr I zonave

Zonë e palimituar

1 zone e palimituar

Nivelet e nxehtesise

-

Bllokim për fëmijët

PO

Valvul sigurie për gazin

-

Fikje automatike

-

Tregues i nxehtësisë së mbetur

-

Ngarkesa totale elektrike

7.4 KW

Tensioni

220-240 V

Garancia

5 vite

 

Permasat 

Gjatesia

 60.6 cm

Gjeresia

 52.7 cm