SUPRINE ELEKTRIKE BEKO HIC64102
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

SUPRINE ELEKTRIKE BEKO HIC64102

Available:Në gjëndje
21,490 Lek 27,490 Lek
Image
Secure

SUPRINË ELEKTRIKE BEKO HIC64102

 • Siperfaqe e lemuar: Lehte per tu pastruar dhe me stil, siperfaqja e lemuar e kesaj pllake eshte krijuar me nje gote te qendrueshme me cilesi te larte e cila gjithashtu ju lejon te levizni tiganet nga ndezesi ne ndezes me lehtesi.
 • Treguesit e nxehtesise: Per siguri te shtuar, treguesit e nxehtesise do te shfaqin nje 'H' te dukshem per t'ju paralajmeruar nese pllaka nuk eshte ftohur mjaftueshem.
 • SUPRINË ELEKTRIKE BEKO HIC64102 me ngjyre te zeze ofron nje siperfaqe te shkelqyeshme gatimi.
 • Shumefunksional: 4 pllaka qeramike dhe 6 nivele te rregullueshme te energjise.
 • Thjeshtesia: celesat e kontrollit anesor te kapjes e bejne te thjeshte per t'u perdorur.
 • Siperfaqja e lemuar qeramike pastrohet lehte dhe ka tregues te vatres se nxehte per t'ju treguar kur pllaka eshte akoma e nxehte.
 • SUPRINË ELEKTRIKE BEKO HIC64102 sjell stil dhe gatim te shkelqyeshem ne kuzhinen tuaj.
Informacione teknike

Marka

Beko

Modeli

HIC64102

Lloji i syprinës

Elektrike

Kontrolli

Me celsa

Materiali

Qeramike Xham

Nr I zonave

Zonë e palimituar

-

Nivelet e nxehtesise

6

Bllokim për fëmijët

PO

Valvul sigurie për gazin

-

Fikje automatike

-

Tregues i nxehtësisë së mbetur

-

Ngarkesa totale elektrike

5.8 kw

Tensioni

220-240 V

Garancia

2 vite

 

Permasat 

Gjatesia

 60 cm

Gjeresia

 52.2 cm

SUPRINË ELEKTRIKE BEKO HIC64102

 • Siperfaqe e lemuar: Lehte per tu pastruar dhe me stil, siperfaqja e lemuar e kesaj pllake eshte krijuar me nje gote te qendrueshme me cilesi te larte e cila gjithashtu ju lejon te levizni tiganet nga ndezesi ne ndezes me lehtesi.
 • Treguesit e nxehtesise: Per siguri te shtuar, treguesit e nxehtesise do te shfaqin nje 'H' te dukshem per t'ju paralajmeruar nese pllaka nuk eshte ftohur mjaftueshem.
 • SUPRINË ELEKTRIKE BEKO HIC64102 me ngjyre te zeze ofron nje siperfaqe te shkelqyeshme gatimi.
 • Shumefunksional: 4 pllaka qeramike dhe 6 nivele te rregullueshme te energjise.
 • Thjeshtesia: celesat e kontrollit anesor te kapjes e bejne te thjeshte per t'u perdorur.
 • Siperfaqja e lemuar qeramike pastrohet lehte dhe ka tregues te vatres se nxehte per t'ju treguar kur pllaka eshte akoma e nxehte.
 • SUPRINË ELEKTRIKE BEKO HIC64102 sjell stil dhe gatim te shkelqyeshem ne kuzhinen tuaj.
Informacione teknike

Marka

Beko

Modeli

HIC64102

Lloji i syprinës

Elektrike

Kontrolli

Me celsa

Materiali

Qeramike Xham

Nr I zonave

Zonë e palimituar

-

Nivelet e nxehtesise

6

Bllokim për fëmijët

PO

Valvul sigurie për gazin

-

Fikje automatike

-

Tregues i nxehtësisë së mbetur

-

Ngarkesa totale elektrike

5.8 kw

Tensioni

220-240 V

Garancia

2 vite

 

Permasat 

Gjatesia

 60 cm

Gjeresia

 52.2 cm