SUPRINE ELEKTRIKE AEG HK634021XB
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

SUPRINE ELEKTRIKE AEG HK634021XB

Available:Në gjëndje
52,990 Lek
Image
Secure
SUPRINE ELEKTRIKE AEG HK634021XB
 • TouchSelect: përzgjidhni një zonë më të lehtë për të kontrolluar + dhe -. Gjithçka që duhet të bëni është të zgjidhni nivelin e fuqisë.
 • PowerBoost: fitoni 50% të fuqisë për një ritëm të shpejtë të pianurës me induksion.
 • ReStart: në rast fikjeje aksidentale, pianura fiket automatikisht, duke memorizuar cilësimet e gatimit.
 • Siguria e fëmijëve: bllokimi i panelit të kontrollit për të parandaluar aksidentet dhe ndryshimet e programimit.

Marka

AEG

Modeli

HK634021XB

Lloji i syprinës

Elektrike

Kontrolli

Elektronik me prekje

Materiali

Qeramike /inox

Nr I zonave

Zonë e palimituar

JO

Kohëmatës

PO

Bllokim për fëmijët

PO

Valvul sigurie për gazin

JO

Fikje automatike

PO

Stop & go

JO

Tregues i nxehtësisë së mbetur

PO

Ngarkesa totale elektrike

6.5 KW

Tensioni

220-240 V

Garancia

2 vite

 

Permasat 

Gjatesia

 60 cm

Gjeresia

 60 cm

SUPRINE ELEKTRIKE AEG HK634021XB
 • TouchSelect: përzgjidhni një zonë më të lehtë për të kontrolluar + dhe -. Gjithçka që duhet të bëni është të zgjidhni nivelin e fuqisë.
 • PowerBoost: fitoni 50% të fuqisë për një ritëm të shpejtë të pianurës me induksion.
 • ReStart: në rast fikjeje aksidentale, pianura fiket automatikisht, duke memorizuar cilësimet e gatimit.
 • Siguria e fëmijëve: bllokimi i panelit të kontrollit për të parandaluar aksidentet dhe ndryshimet e programimit.

Marka

AEG

Modeli

HK634021XB

Lloji i syprinës

Elektrike

Kontrolli

Elektronik me prekje

Materiali

Qeramike /inox

Nr I zonave

Zonë e palimituar

JO

Kohëmatës

PO

Bllokim për fëmijët

PO

Valvul sigurie për gazin

JO

Fikje automatike

PO

Stop & go

JO

Tregues i nxehtësisë së mbetur

PO

Ngarkesa totale elektrike

6.5 KW

Tensioni

220-240 V

Garancia

2 vite

 

Permasat 

Gjatesia

 60 cm

Gjeresia

 60 cm