Suprine Candy SU0482
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Suprine Candy SU0482

Available:Në gjëndje
29,990 Lek
Image
Secure

Pianure qeramike, 4 vatra korent

 • Lehte per t’u perdorur fale panelit te tij qendror dhe unik te kontrollit ku mund te vendosen 4 zonat e pjeses se siperme.
 • Behuni krijues ne kuzhine me kete pllake qeramike nga Candy.
 • Bllokimi i panelit te kontrollit e ben pergatitjen tuaj me te sigurt, pasi parandalon qe pllaka e gatimit te ndizet aksidentalisht ose te ndryshoje cilesimi - keshtu qe nuk do te keni nevoje te shqetesoheni per duart e vogla kurioze.
 • Eshte gjithashtu e lehte per t'u perdorur, pasi kontrollet me prekje ju lejojne te zgjidhni cilesimet perfekte me shtypjen e nje butoni.
 • Fikja automatike e sigurise ju jep gjithashtu paqe te shtuar, pasi do te fiket kur nuk perdoret.

Pianure qeramike, 4 vatra korent

 • Lehte per t’u perdorur fale panelit te tij qendror dhe unik te kontrollit ku mund te vendosen 4 zonat e pjeses se siperme.
 • Behuni krijues ne kuzhine me kete pllake qeramike nga Candy.
 • Bllokimi i panelit te kontrollit e ben pergatitjen tuaj me te sigurt, pasi parandalon qe pllaka e gatimit te ndizet aksidentalisht ose te ndryshoje cilesimi - keshtu qe nuk do te keni nevoje te shqetesoheni per duart e vogla kurioze.
 • Eshte gjithashtu e lehte per t'u perdorur, pasi kontrollet me prekje ju lejojne te zgjidhni cilesimet perfekte me shtypjen e nje butoni.
 • Fikja automatike e sigurise ju jep gjithashtu paqe te shtuar, pasi do te fiket kur nuk perdoret.