Suprine Bosch PUE645BF1E
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Suprine Bosch PUE645BF1E

Available:Në gjëndje
84,999 Lek
Image
Secure

Pianurë induksioni: gatuaj shpejt, sigurt, pastër e me konsum të ulët të energjisë.

 • TouchSelect: zgjidhni zonen e deshiruar te gatimit dhe vendosni me lehtesi nivelin e deshiruar te energjise, te gjitha me prekjen e nje gishti.
 • Funksionet e reja QuickStart dhe ReStart e bejne gatimin edhe me te lehte.
 • PowerBoost: deri ne 50% me shume energji per ngrohje me te shpejte.
 • Funksioni QuickStart: mund te filloni menjehere dhe pa vonese dhe te zgjidhni nivelin e deshiruar te gatimit per tenxheren tuaj.
 • Restart: nese diçka mbinxehet, pllaka do te fiket automatikisht dhe do te ruaje cilesimin e fundit te zgjedhur.
 • Ruan cilesimet tuaja. Nese e fikni pllaken, ajo ruan cilesimin e fundit te zgjedhur per nje kohe te shkurter.
 • Counter me funksion te fikur: Fik nje zone specifike gatimi pas kohes se caktuar.

 

Pianurë induksioni: gatuaj shpejt, sigurt, pastër e me konsum të ulët të energjisë.

 • TouchSelect: zgjidhni zonen e deshiruar te gatimit dhe vendosni me lehtesi nivelin e deshiruar te energjise, te gjitha me prekjen e nje gishti.
 • Funksionet e reja QuickStart dhe ReStart e bejne gatimin edhe me te lehte.
 • PowerBoost: deri ne 50% me shume energji per ngrohje me te shpejte.
 • Funksioni QuickStart: mund te filloni menjehere dhe pa vonese dhe te zgjidhni nivelin e deshiruar te gatimit per tenxheren tuaj.
 • Restart: nese diçka mbinxehet, pllaka do te fiket automatikisht dhe do te ruaje cilesimin e fundit te zgjedhur.
 • Ruan cilesimet tuaja. Nese e fikni pllaken, ajo ruan cilesimin e fundit te zgjedhur per nje kohe te shkurter.
 • Counter me funksion te fikur: Fik nje zone specifike gatimi pas kohes se caktuar.