SUPRINE BEKO SU0465 HIC64402T
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

SUPRINE BEKO SU0465 HIC64402T

Available:Në gjëndje
31,990 Lek
Image
Secure

SUPRINE BEKO SU0465 HIC64402T

 • Zona e Zgjeruar e Gatimit: Duke ofruar gatim fleksibel, zona e gatimit mund te zgjerohet per tenxhere me te medha, ose te zvogelohet per ato me te vogla, keshtu qe ngrohni vetem zonen qe ju nevojitet.
 • Per instalim te shpejte dhe te lehte, klipet e montuara ne anen e pllakes do ta sigurojne ate ne çdo vend, pa pasur nevoje per vecori fiksuese.
 • Siperfaqe e lemuar: Lehte per tu pastruar dhe me stil, siperfaqja eshte krijuar me nje gote te qendrueshme me cilesi te larte, e cila ju lejon te levizni tiganet nga ndezesi ne ndezes me lehtesi.
 • Bllokimi i femijeve: Ju mund te ndaloni gishtat e vegjel kurioze te luajne aksidentalisht me cilesimet e pllakes, fale bllokimit tone te sigurise se femijeve.
 • Treguesit e nxehtesise: Per siguri te shtuar, treguesit e nxehtesise do te shfaqin nje 'H' te dukshem per t'ju paralajmeruar nese pllaka nuk eshte ftohur mjaftueshem.

Informacione teknike

Marka

BEKO

Modeli

HIC 64402 T

Lloji i syprinës

Elektrike

Kontrolli

Elektronik me prekje

Materiali

Qeramike 

Nr I zonave

Zonë e palimituar

Po

Nivelet e nxehtesise

9

Bllokim për fëmijët

PO

Valvul sigurie për gazin

-

Fikje automatike

PO

Tregues i nxehtësisë së mbetur

PO

Ngarkesa totale elektrike

6.9 KW

Tensioni

220-240 V

Garancia

5 vite

 

Permasat 

Gjatesia

 58 cm

Gjeresia

 51 cm

SUPRINE BEKO SU0465 HIC64402T

 • Zona e Zgjeruar e Gatimit: Duke ofruar gatim fleksibel, zona e gatimit mund te zgjerohet per tenxhere me te medha, ose te zvogelohet per ato me te vogla, keshtu qe ngrohni vetem zonen qe ju nevojitet.
 • Per instalim te shpejte dhe te lehte, klipet e montuara ne anen e pllakes do ta sigurojne ate ne çdo vend, pa pasur nevoje per vecori fiksuese.
 • Siperfaqe e lemuar: Lehte per tu pastruar dhe me stil, siperfaqja eshte krijuar me nje gote te qendrueshme me cilesi te larte, e cila ju lejon te levizni tiganet nga ndezesi ne ndezes me lehtesi.
 • Bllokimi i femijeve: Ju mund te ndaloni gishtat e vegjel kurioze te luajne aksidentalisht me cilesimet e pllakes, fale bllokimit tone te sigurise se femijeve.
 • Treguesit e nxehtesise: Per siguri te shtuar, treguesit e nxehtesise do te shfaqin nje 'H' te dukshem per t'ju paralajmeruar nese pllaka nuk eshte ftohur mjaftueshem.

Informacione teknike

Marka

BEKO

Modeli

HIC 64402 T

Lloji i syprinës

Elektrike

Kontrolli

Elektronik me prekje

Materiali

Qeramike 

Nr I zonave

Zonë e palimituar

Po

Nivelet e nxehtesise

9

Bllokim për fëmijët

PO

Valvul sigurie për gazin

-

Fikje automatike

PO

Tregues i nxehtësisë së mbetur

PO

Ngarkesa totale elektrike

6.9 KW

Tensioni

220-240 V

Garancia

5 vite

 

Permasat 

Gjatesia

 58 cm

Gjeresia

 51 cm