Suede Leather blue
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by , written on May 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP

Suede Leather blue

Available:Në gjëndje
5,800 Lek
Image
Secure

PERDORIMI : KANTIERE NDERTIMI , MAGAZINA FABRIKE PRODHIMI

Kategoria e mbrojtjes S1P

ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Celik

PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Tekstil kundra shpimit

SHOLLA: Shume frymemarrese antistatike dhe e levizeshme

PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Poliuretani me densitet

SRC MASAT/NUMRAT: 36 - 47

PERDORIMI : KANTIERE NDERTIMI , MAGAZINA FABRIKE PRODHIMI

Kategoria e mbrojtjes S1P

ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Celik

PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Tekstil kundra shpimit

SHOLLA: Shume frymemarrese antistatike dhe e levizeshme

PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Poliuretani me densitet

SRC MASAT/NUMRAT: 36 - 47