Stuko Riparues me baze metalike LOCTITE EA 3478 A/B, 453g


Cmimi:
Sale priceLek 9,950

Përshkrimi i produktit

LOCTITE
EA 3478
• Rindërton vrimat e
çelësave dhe kanaleve.
Përdoret për
rindërtimin e guzhinetave,
lidhjeve me
fasheta, elementëve
tensionues, rrotave
të ingranazheve dhe
vendeve të guzinetave.
Stuko me bazë
ferrosilikon me
rezistencë të shkëlqyer
ndaj kompresimit.
Ideal për ripërtëritjen
e sipërfaqeve që I
nënshtrohen shtypjes,
goditjes, impaktit dhe
mjediseve të ashpra

You may also like

Recently viewed