Stuko Riparues me baze metalike LOCTITE EA 3471, 500g
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Stuko Riparues me baze metalike LOCTITE EA 3471, 500g

Available:Në gjëndje
7,300 Lek
Image
Secure
LOCTITE
EA 3471
• Izolim për plasaritje në
rezervuare, pjesë të
salduara, kontenierë
dhe valvula.
• Për difekte të vogla
jo strukturore në
elementë çeliku.
• Korrigjim I sipërfaqeve
të veshura të valvulave
të ajrit.
• Riparim I gropave
të shkaktuara nga
kaviteti ose korrozioni.
Stuko epokside
me dykomponentë
shumëpërdorimshe me
bazë metalike, që nuk
kullon. Përdoret për
rindërtimin dhe veshjen
e pjesëve metalike.
LOCTITE
EA 3471
• Izolim për plasaritje në
rezervuare, pjesë të
salduara, kontenierë
dhe valvula.
• Për difekte të vogla
jo strukturore në
elementë çeliku.
• Korrigjim I sipërfaqeve
të veshura të valvulave
të ajrit.
• Riparim I gropave
të shkaktuara nga
kaviteti ose korrozioni.
Stuko epokside
me dykomponentë
shumëpërdorimshe me
bazë metalike, që nuk
kullon. Përdoret për
rindërtimin dhe veshjen
e pjesëve metalike.