Stuko Riparues LOCTITE EA 3463 me baze metalike


Cmimi:
Sale priceLek 1,500

Përshkrimi i produktit

LOCTITE EA 3463, 12x50g

Izolim emergjent
I tubave dhe rezervuarëve
që rrjedhin.
• Lëmon saldimet.
• Riparim I çarjeve të
vogla të lidhjeve.
Polimerizon në 10
minuta. Shkop I
modelueshëm I mbushur
me çelik. Adezion I mirë
në sipërfaqe të lagura,
dhe polimerizon / kuron
në ujë. Rrezistencë
kimike ndaj korrozionit.
Lejon shpimin, mbushjen
dhe lyerjen.

You may also like

Recently viewed