STILUES FLOKESH PHILIPS BHA530/00
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

STILUES FLOKESH PHILIPS BHA530/00

Available:Në gjëndje
9,990 Lek
Image
Secure

STILUES FLOKESH PHILIPS BHA530/00

 • Modele flokësh te ndryshme. Kujdes shtese. Philips Air Styler 5000 BHA530/00 per modele te thjeshta flokesh te perditshme.
 • Ajri i ngrohte shperndahet ne menyre te barabarte mbi furçe dhe ofron mbrojtje kunder mbinxehjes,
 • Ndersa Ionic Care i ben floket tuaj te shkelqejne dhe thahen ne nje temperature konstante dhe te kujdesshme.
 • Falë 5 shtojcave te ndryshme, ju mund te krijoni stile nga floket natyralisht te drejte deri te floket me onde te percaktuara.
 • Shperndarja e barabarte e nxehtesise

Informacione Teknike

Marka: PHILIPS
Fuqia (Watt): 1000
Diametri i mashes (cm): 38 mm
Furce shtese: PO 
Aksesore shtese: 5
Temperatura: 3 Nivele
Garancia normale: 2 vite

STILUES FLOKESH PHILIPS BHA530/00

 • Modele flokësh te ndryshme. Kujdes shtese. Philips Air Styler 5000 BHA530/00 per modele te thjeshta flokesh te perditshme.
 • Ajri i ngrohte shperndahet ne menyre te barabarte mbi furçe dhe ofron mbrojtje kunder mbinxehjes,
 • Ndersa Ionic Care i ben floket tuaj te shkelqejne dhe thahen ne nje temperature konstante dhe te kujdesshme.
 • Falë 5 shtojcave te ndryshme, ju mund te krijoni stile nga floket natyralisht te drejte deri te floket me onde te percaktuara.
 • Shperndarja e barabarte e nxehtesise

Informacione Teknike

Marka: PHILIPS
Fuqia (Watt): 1000
Diametri i mashes (cm): 38 mm
Furce shtese: PO 
Aksesore shtese: 5
Temperatura: 3 Nivele
Garancia normale: 2 vite