kundra korrozionit LOCTITE LB 8009, 453g
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
  • electro-track-order-icon
  • TRANSPORT FALAS
  • electro-return-icon
  • MUNDESI KTHIMI
  • electro-payment
  • PAGUAJ
    NE DORE
  • electro-brands-icon
  • VETEM BRENDE
    TOP
Latest Products

kundra korrozionit LOCTITE LB 8009, 453g

Available:Në gjëndje
4,100 Lek
Image
Secure
Pa metal
• Lubrifikant i shkëlqyeshëm
• Siguron lubrifikim të
jashtësakonshëm për të gjitha
metalet, duke përfshirë çelikun
inoks, aluminin dhe metale të
buta, për temperatura deri në
1,315°C
Pa metal
• Lubrifikant i shkëlqyeshëm
• Siguron lubrifikim të
jashtësakonshëm për të gjitha
metalet, duke përfshirë çelikun
inoks, aluminin dhe metale të
buta, për temperatura deri në
1,315°C