Spraj kundra korrozionit LOCTITE LB 8007, 400ml


Cmimi:
Sale priceLek 2,600

Përshkrimi i produktit

Formulë ekskluzive me bakër
dhe grafit me bazë grasoje
të cilësisë së lartë. Mbron
pjesët metalike nga ndryshku,
korrozioni goditjet dhe ngrënia
në temperatura deri në 980°C.

You may also like

Recently viewed