Ndriçues spot Eglo 98245 Saliceto
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues spot Eglo 98245 Saliceto

Available:Në gjëndje
1,490 Lek
Image
Secure
Ndriçues spot Eglo. Modeli 98245 pjesë e koleksionit Saliceto.
I krijuar për tju ofruar një ndriçim cilësor
Me dizanj të thjeshtë dhe mjaftë të mirë.
Materiali alumin në ngjyrë të bardhë.
Ndriçimi LED 400K (i bardhë)

Përmasat
Lartësia (në mm): 42
Diametri (në mm): 88
Thellësia e instalimit (në mm) 50
Ndërprerja (në mm) 68
 
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 6W

Ndriçues spot Eglo. Modeli 98245 pjesë e koleksionit Saliceto.
I krijuar për tju ofruar një ndriçim cilësor
Me dizanj të thjeshtë dhe mjaftë të mirë.
Materiali alumin në ngjyrë të bardhë.
Ndriçimi LED 400K (i bardhë)

Përmasat Lartësia (në mm): 42 Diametri (në mm): 88
Thellësia e instalimit (në mm) 50
Ndërprerja (në mm) 68
 
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 6W