Ndriçues spot Eglo 88967 Luxy
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues spot Eglo 88967 Luxy

Available:Në gjëndje
2,100 Lek
Image
Secure
Ndriçues spot Eglo. Modeli 88967 pjesë e koleksionit Luxy
I krijuar për ambientet e brendshme me një ndriçim mjaftë cilësor.
Dizajn i mrekullueshëm kristalor.
Materiali çelik në ngjyrë kromi dhe qelq kristal
Ndriçimi G4

Përmasat
Lartësia (në mm) 50
Diametri (në mm) 90
Thellësia e instalimit (në mm) 40
Ndërprerja (në mm) 68

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 3
Tensioni i rrjetit elektrik 220-230V,50/60Hz
Tensioni i punës 12W
Numri i llambave dhe fuqia: 1X20W

Ndriçues spot Eglo. Modeli 88967 pjesë e koleksionit Luxy
I krijuar për ambientet e brendshme me një ndriçim mjaftë cilësor.
Dizajn i mrekullueshëm kristalor.
Materiali çelik në ngjyrë kromi dhe qelq kristal
Ndriçimi G4

Përmasat
Lartësia (në mm) 50
Diametri (në mm) 90
Thellësia e instalimit (në mm) 40
Ndërprerja (në mm) 68

Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20 Klasa e sigurisë 3 Tensioni i rrjetit elektrik 220-230V,50/60Hz Tensioni i punës 12W Numri i llambave dhe fuqia: 1X20W