Spirella Mbajtëse letre tualeti dhe furce kit me tre ngjyra


Ngjyre: Portokalli
Cmimi:
Sale priceLek 6,900

Përshkrimi i produktit

Mbajtëse rrotullimi letre tualeti dhe furce
Përmasat: rreth 70 X Ø 18.5 cm
Materiali: polistiren / Çelik inox
Nuk është i sigurt për larjen e enëve
Produkt i markës Spirella

You may also like

Recently viewed