Sobe me pellet Biscotto 8.5 KW


Cmimi:
Sale priceLek 182,000

Përshkrimi i produktit

Soba me pelet Eva Calòr Biscotto me furrë, paraqitet si praktike falë funksionit të saj të dyfishtë . Temperatura e furrës (120 ° -240 ° C) menaxhohet nga ekrani. Dalja e tymit mund të instalohet në pjesën e pasme ose të sipërme, sobë është projektuar për ventilim të detyruar. E pajisur me një termometër dhe një çelës presioni sigurie, me 5 fuqi funksionimi, një ekran me një menu në 6 gjuhë dhe mundësinë e instalimit të një moduli Wi-Fi për telekomandë.

Pesha: 130 kg
Përmasat: 48,8 x 54,5 x 157,8 cm
Fuqia e djegur: maksimumi 8,5 kW-min 2,8 kW
Fuqia e daljes në ngrohje: maksimumi 7,5 kW-min 2,5 kW
Klasa e Energjisë: A +
konsumit për orë: maksimumi 1,8 kg / orë-min 0,5 kg / orë
E pershtacme per dhoma: 140-200 mc
Kapaciteti i rezervuarit: 15 kg

You may also like

Recently viewed