SOBE ME DRU GATIMI ALFA 55 DELUX
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

SOBE ME DRU GATIMI ALFA 55 DELUX

Available:Në gjëndje
29,990 Lek
Image
Secure
SOBE ME DRU GATIMI ALFA 55 DELUX
 • Pjata çeliku për gatim, ekziston mundësia e heqjes së pllakave tërësisht për t’i pastruar ato plotësisht.
 • Kutia e zjarrit e SOBE ME DRU GATIMI ALFA 55 DELUX e veshur me pllaka të ngurtësuara dhe rezistente ndaj nxehtësisë, të cilat grumbullojnë nxehtësi dhe rrisin temperaturën e djegies.
 • Ka rregullator për furnizimin e ajrit primar në derën e tavolinës. furnizimi sekondar i ajrit per te siguruar djegie më të pastër.
 • Sirtari i karburantit është në pjesën e poshtme të furrës i cili funksionon lehtë.

Informacionet teknike

Marka

ALFA

Modeli

55 DELUX

Kategoria

Sobe me dru

Siperfaqja qe mbulon (m2) 50
Efikasiteti i energjise  A

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Gjeresi

965.00 cm

Lartesia

612.00 cm

Thellesia

780.00 cm

SOBE ME DRU GATIMI ALFA 55 DELUX
 • Pjata çeliku për gatim, ekziston mundësia e heqjes së pllakave tërësisht për t’i pastruar ato plotësisht.
 • Kutia e zjarrit e SOBE ME DRU GATIMI ALFA 55 DELUX e veshur me pllaka të ngurtësuara dhe rezistente ndaj nxehtësisë, të cilat grumbullojnë nxehtësi dhe rrisin temperaturën e djegies.
 • Ka rregullator për furnizimin e ajrit primar në derën e tavolinës. furnizimi sekondar i ajrit per te siguruar djegie më të pastër.
 • Sirtari i karburantit është në pjesën e poshtme të furrës i cili funksionon lehtë.

Informacionet teknike

Marka

ALFA

Modeli

55 DELUX

Kategoria

Sobe me dru

Siperfaqja qe mbulon (m2) 50
Efikasiteti i energjise  A

Garancia

2 vjet

 

Permasat 

Gjeresi

965.00 cm

Lartesia

612.00 cm

Thellesia

780.00 cm