SOBE BEKO FSE64320DS
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

SOBE BEKO FSE64320DS

Available:Në gjëndje
43,990 Lek
Image
Secure
SOBE BEKO FSE64320DS
 • Ndricimi halogjen:
 • Deshironi te shihni se si po shkon gatimi juaj, por nuk doni te hapni deren dhe te humbni nxehtesine brenda?
 • Ndricimi halogjen ju ndihmon te shihni te gjithe hapesiren e SOBE BEKO FSE64320DS , keshtu qe ju mund te veshtroni ushqimet tuaja edhe me deren e mbyllu. 
 • Ndezes gazi me eficence te larte:
 • Gatim i shpejte dhe efikas.
 • Mos lejoni qe nje dite e ngarkuar t'ju kushtoje nje ushqim te shendetshem.
 • Tani mund te gatuani çdo ushqim me shpejt dhe ne menyre me efikase me SOBE BEKO FSE64320DS.
 • Ndezesit e gazit me efikasitet te larte perdorin me pak gaz.
 • Keshtu qe edhe kur nuk keni kohe, mund te vendosni shpejt ushqimet tuaja te preferuara ne tryeze vetem me SOBE BEKO FSE64320DS.

Informacionet teknike

Marka

BEKO

Modeli

FSE64320DS

Kategoria

Sobe

Menyra e pjekjes

Me ventilim

Ekran LCD PO

Valvule e sigurise per gazin

PO

2 vatra me gaz, 2 korent PO

Kohemates

PO

Efikasiteti i energjise  A

 

Permasat 

Gjeresia

60.00 cm

Lartesi

85.00 cm

Thellesia

60.00 cm


SOBE BEKO FSE64320DS
 • Ndricimi halogjen:
 • Deshironi te shihni se si po shkon gatimi juaj, por nuk doni te hapni deren dhe te humbni nxehtesine brenda?
 • Ndricimi halogjen ju ndihmon te shihni te gjithe hapesiren e SOBE BEKO FSE64320DS , keshtu qe ju mund te veshtroni ushqimet tuaja edhe me deren e mbyllu. 
 • Ndezes gazi me eficence te larte:
 • Gatim i shpejte dhe efikas.
 • Mos lejoni qe nje dite e ngarkuar t'ju kushtoje nje ushqim te shendetshem.
 • Tani mund te gatuani çdo ushqim me shpejt dhe ne menyre me efikase me SOBE BEKO FSE64320DS.
 • Ndezesit e gazit me efikasitet te larte perdorin me pak gaz.
 • Keshtu qe edhe kur nuk keni kohe, mund te vendosni shpejt ushqimet tuaja te preferuara ne tryeze vetem me SOBE BEKO FSE64320DS.

Informacionet teknike

Marka

BEKO

Modeli

FSE64320DS

Kategoria

Sobe

Menyra e pjekjes

Me ventilim

Ekran LCD PO

Valvule e sigurise per gazin

PO

2 vatra me gaz, 2 korent PO

Kohemates

PO

Efikasiteti i energjise  A

 

Permasat 

Gjeresia

60.00 cm

Lartesi

85.00 cm

Thellesia

60.00 cm