Sistem filtrimi standart me mineralizim/pompe Ecosoft
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Sistem filtrimi standart me mineralizim/pompe Ecosoft

Available:Në gjëndje
56,100 Lek
Image
Secure

Sistem filtrimi standart me mineralizim/pompe Ecosoft.

Filtri i osmozës së kundërt Ecosoft Standard me filtër mineral është krijuar për pastrimin e ujit në nivelin molekular dhe pasurimin e tij me minerale thelbësore. Kapaciteti i filtrit - 7L në orë.

Filtri pastron ujin nga 99.8% e ndotësve dhe është i pajisur me pompë shtytëse për të dhënë presion 3 bar të nevojshëm.

Sistem filtrimi standart me mineralizim/pompe Ecosoft.

Filtri i osmozës së kundërt Ecosoft Standard me filtër mineral është krijuar për pastrimin e ujit në nivelin molekular dhe pasurimin e tij me minerale thelbësore. Kapaciteti i filtrit - 7L në orë.

Filtri pastron ujin nga 99.8% e ndotësve dhe është i pajisur me pompë shtytëse për të dhënë presion 3 bar të nevojshëm.