Sistem Filtrimi RO Robust 3000


Cmimi:
Sale priceLek 340,000

Përshkrimi i produktit

Sistem Filtrimi RO Robust 3000, I pershtatshem per sektorin HoReCa. Me membrane Dow Filmtec. Sistemi arrin te prodhoje 120 Litra ne ore dhe mund te lidhet fare thjesht me makinerine e akullit, expresin dhe rubinetin e ujit te pishem. Kafeja dhe Caji do te shijojne me shume me uje te paster.

You may also like

Recently viewed