Sistem Filtrimi RO Robust 1500


Cmimi:
Sale priceLek 195,000

Përshkrimi i produktit

Sistem Filtrimi RO Robust 1500, I pershtatshem per sektorin HoReCa. Me membrane Dow Filmtec. Sistemi arrin te prodhoje 75 Litra ne ore dhe mund te lidhet fare thjesht me makinerine e akullit, expresin dhe rubinetin e ujit te pishem. e paisur me ndricim Led e cila tregon kohen e zevendesimit te filtrave. Kafeja dhe Caji do te shijojne me shume me uje te paster.

You may also like

Recently viewed