A A

Sistem Filtrimi RO Pure me mineralizim Abonim ( 1 Vjecar )


Cmimi:
Sale priceLek 12,000

Përshkrimi i produktit

Sistem Filtrimi Standart Me Mineralizim Ecosoft. Filtri i osmozës së kundërt Ecosoft Standard me filtër mineral është krijuar për pastrimin e ujit në nivelin molekular dhe pasurimin e tij me minerale thelbësore. Kapaciteti i filtrit - 7 l / h. Filtri pastron ujin nga 99.8% e ndotësve

You may also like

Recently viewed