Sistem Filtrimi RO Aquacalcium


Cmimi:
Sale priceLek 49,500

Përshkrimi i produktit

Sistem Filtrimi RO Pure Balance Mineralizimi ECOSOFT 280 l / ditë me membrane Dow Filmtec. Sistemi ka nje filter me permbajtje te larte te mineralit kalcium, I keshillueshem per femijet e vegjel dhe moshen e trete.

You may also like

Recently viewed