Shtrydhese Rusell Hobbs 24740-56/Desire Juicer
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Shtrydhese Rusell Hobbs 24740-56/Desire Juicer

Available:Në gjëndje
9,990 Lek 13,590 Lek
Image
Secure
Shtrydhese Rusell Hobbs 24740-56/Desire Juicer
 • Shtrydhese Rusell Hobbs 24740-56/Desire Juicer është një shtrydhëse e re e ngurtë dhe kompakte me fuqi 550 Watts për lëngje të shpejta frutash dhe perimesh. 
 • Shtrydhese Rusell Hobbs 24740-56/Desire Juicer ka shpejtësi të dyfishtë, një ndarje për tul dhe një grykë rezistente ndaj pikave. 
 • Kjo është një shtrydhëse frutash e perimesh solide, e fuqishme dhe kompakte për t'ju dhënë lëngje freskuese në vetëm pak sekonda, të gjitha me shtypjen e një butoni.

Informacione teknike

Marka

Russell Hobbs

Fuqia shtrydhese (Watt)

550 W

Kapaciteti i kontenierit te tulit te frutew

2 L

Kapaciteti i gotes se lengut

0.7 L

Pjeset mund te lahen ne lavastovilje

PO

Shtrydhese per kokerr te plote te frutes

PO

Gote shtese per lengun

PO

Nivelet e fuqisë:

2

Garancia Normale:

2 vjet

 

Permasat

 

Gjatesia

 cm

Gjeresia

 cm

Lartesia

 cm

Shtrydhese Rusell Hobbs 24740-56/Desire Juicer
 • Shtrydhese Rusell Hobbs 24740-56/Desire Juicer është një shtrydhëse e re e ngurtë dhe kompakte me fuqi 550 Watts për lëngje të shpejta frutash dhe perimesh. 
 • Shtrydhese Rusell Hobbs 24740-56/Desire Juicer ka shpejtësi të dyfishtë, një ndarje për tul dhe një grykë rezistente ndaj pikave. 
 • Kjo është një shtrydhëse frutash e perimesh solide, e fuqishme dhe kompakte për t'ju dhënë lëngje freskuese në vetëm pak sekonda, të gjitha me shtypjen e një butoni.

Informacione teknike

Marka

Russell Hobbs

Fuqia shtrydhese (Watt)

550 W

Kapaciteti i kontenierit te tulit te frutew

2 L

Kapaciteti i gotes se lengut

0.7 L

Pjeset mund te lahen ne lavastovilje

PO

Shtrydhese per kokerr te plote te frutes

PO

Gote shtese per lengun

PO

Nivelet e fuqisë:

2

Garancia Normale:

2 vjet

 

Permasat

 

Gjatesia

 cm

Gjeresia

 cm

Lartesia

 cm