SHTRYDHESE FRUTASH PHILIPS HR1855/90-70
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

SHTRYDHESE FRUTASH PHILIPS HR1855/90-70

Available:Në gjëndje
16,190 Lek
Image
Secure
SHTRYDHESE FRUTASH PHILIPS HR1855/90-70
 • Shtrydhese me cilesi maksimale per kokerr te plote te frutit.
 • SHTRYDHESE FRUTASH PHILIPS HR1855/90-70 nxjerr maksimumin e lengut nga frutat, duke ju siguruar ate qe keni kerkuar gjithmone. 
 • Gomina ne pjesen e poshtme e bejne te palevizhshme. 
 • Ka nje dizajn shume modern dhe nuk ze shume hapesire. Mjafton nje kend i vogel dhe kuzhina juaj do te marre pamje ndryshe. 
 • SHTRYDHESE FRUTASH PHILIPS HR1855/90-70 cmomentohet dhe pastrohet lehtesisht. Pjeset mund te lahen edhe ne lavastovilje.

Informacione teknike

Marka

Philips

Fuqia shtrydhese (Watt)

700 W

Kapaciteti i kontenierit te tulit

1.2 L

Kapaciteti i gotes se lengut

800 ml

Gote shtese per lengun

PO

Pjeset mund te lahen ne lavastovilje 

PO

Nivelet e fuqisë:

1

Garancia Normale:

2 vjet

 

Permasat

 

Gjatesia

cm

Gjeresia

 cm

Lartesia

 cm

SHTRYDHESE FRUTASH PHILIPS HR1855/90-70
 • Shtrydhese me cilesi maksimale per kokerr te plote te frutit.
 • SHTRYDHESE FRUTASH PHILIPS HR1855/90-70 nxjerr maksimumin e lengut nga frutat, duke ju siguruar ate qe keni kerkuar gjithmone. 
 • Gomina ne pjesen e poshtme e bejne te palevizhshme. 
 • Ka nje dizajn shume modern dhe nuk ze shume hapesire. Mjafton nje kend i vogel dhe kuzhina juaj do te marre pamje ndryshe. 
 • SHTRYDHESE FRUTASH PHILIPS HR1855/90-70 cmomentohet dhe pastrohet lehtesisht. Pjeset mund te lahen edhe ne lavastovilje.

Informacione teknike

Marka

Philips

Fuqia shtrydhese (Watt)

700 W

Kapaciteti i kontenierit te tulit

1.2 L

Kapaciteti i gotes se lengut

800 ml

Gote shtese per lengun

PO

Pjeset mund te lahen ne lavastovilje 

PO

Nivelet e fuqisë:

1

Garancia Normale:

2 vjet

 

Permasat

 

Gjatesia

cm

Gjeresia

 cm

Lartesia

 cm