SHTRYDHESE FUEGO GS 306 L
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

SHTRYDHESE FUEGO GS 306 L

Available:Në gjëndje
8,990 Lek
Image
Secure

SHTRYDHESE FUEGO GS 306 L

 • SHTRYDHESE FUEGO GS 306 L e thjeshte ne perdorim dhe pastrohet lehtesisht.
 • Shtrydhesja ka nje ene me kapacitet 1.1 liter per lengun dhe nje tjeter shtese per tulin me kapacitet 2 liter.
 • Materiali i sites çelik qe nuk ndryshket, ndersa kembezat nuk rreshqasin.
 • Frutat e SHTRYDHESES FUEGO GS 306 L duhet ti ndani ne 2 ose 3 pjese per performance me te mire ne shtrydhje.
 • Se pari fusni frutin ose perimet tek pjesa e posacme, shtypeni me dore derisa te shikoni se ajo po lengezohet.
 • Merrni lengje dhe perzierje mjaft te shendetshme dhe plot vitamina nga SHTRYDHESE FUEGO GS 306 L.

Informacione teknike

Marka

FuegoFuqia shtrydhese (Watt)

800 W

Kapaciteti i kontenierit te tulit te frutes

2 L

Kapaciteti i gotes se lengut 1 L

Shtrydhese per kokerr te plote te frutes

PO

Gote shtese per lengun

PO

Nivelet e fuqisë:

2

Garancia Normale:

12 muaj

 

Permasat

 

Gjatesia

 cm

Gjeresia

 cm

Lartesia

 cm

SHTRYDHESE FUEGO GS 306 L

 • SHTRYDHESE FUEGO GS 306 L e thjeshte ne perdorim dhe pastrohet lehtesisht.
 • Shtrydhesja ka nje ene me kapacitet 1.1 liter per lengun dhe nje tjeter shtese per tulin me kapacitet 2 liter.
 • Materiali i sites çelik qe nuk ndryshket, ndersa kembezat nuk rreshqasin.
 • Frutat e SHTRYDHESES FUEGO GS 306 L duhet ti ndani ne 2 ose 3 pjese per performance me te mire ne shtrydhje.
 • Se pari fusni frutin ose perimet tek pjesa e posacme, shtypeni me dore derisa te shikoni se ajo po lengezohet.
 • Merrni lengje dhe perzierje mjaft te shendetshme dhe plot vitamina nga SHTRYDHESE FUEGO GS 306 L.

Informacione teknike

Marka

FuegoFuqia shtrydhese (Watt)

800 W

Kapaciteti i kontenierit te tulit te frutes

2 L

Kapaciteti i gotes se lengut 1 L

Shtrydhese per kokerr te plote te frutes

PO

Gote shtese per lengun

PO

Nivelet e fuqisë:

2

Garancia Normale:

12 muaj

 

Permasat

 

Gjatesia

 cm

Gjeresia

 cm

Lartesia

 cm