Shtrydhese frutash metalike 173 Ariete


Cmimi:
Sale priceLek 10,300

Përshkrimi i produktit

Centrika është një shtrydhëse frutash e perimesh e re e ngurtë dhe kompakte me 700 Watt fuqi për lëngje të shpejtë frutash dhe perimesh. Inovative "Apple Chute" me hapje të gjerë (75 mm) do të thotë që ju lehtë mund të futni fruta ose perime të plota, pa i prerë ato në copa. Ka shpejtësi të dyfishtë, një ndarje për tul dhe një gyp të papërshkueshëm nga uji. Ky është një shtrydhëse frutash e perimesh solide, e fuqishme dhe kompakte që funksionon me 700 Watts për t'ju dhënë lëngje freskuese në vetëm disa sekonda, të gjitha me një buton.

You may also like

Recently viewed