Shtrydhëse Agrumesh Ariete 408
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Shtrydhëse Agrumesh Ariete 408

Available:Në gjëndje
2,900 Lek
Image
Secure
Shtrydhëse Agrumesh Ariete 408
 • Shtrydhëse Agrumesh Ariete 408, është shtrydhësja elegante dhe e rafinuar e agrumeve.
 • Falë lëvizjes alternative rrotulluese, ajo është në gjendje të përgatisë çdo lëng në mënyrë të përsosur, me shpejtësi të plotë dhe me plote vitamina deri në pikën e fundit, direkt në gotë.
 • Me Shtrydhëse Agrumesh Ariete 408 edhe mëngjesi bëhet një moment i kënaqësisë së pastër.

Informacione Teknike 

Model

Fuego

Kategoria

Shtrydhese

Fuqia

40 W

Materiali 

Inoks/Plastik

Pjese te levizshme, te sigurta ne larje

PO

Mbulesa e pluhurit

PO

Mbjeshtjelles kordoni

PO

Levizje rrotulluese alternative

PO

Garancia

2 vite

 

Permasat

Gjatesia

23.00 cm

Gjeresia

17.00 cm

Lartesia

 25.00 cm

 

Shtrydhëse Agrumesh Ariete 408
 • Shtrydhëse Agrumesh Ariete 408, është shtrydhësja elegante dhe e rafinuar e agrumeve.
 • Falë lëvizjes alternative rrotulluese, ajo është në gjendje të përgatisë çdo lëng në mënyrë të përsosur, me shpejtësi të plotë dhe me plote vitamina deri në pikën e fundit, direkt në gotë.
 • Me Shtrydhëse Agrumesh Ariete 408 edhe mëngjesi bëhet një moment i kënaqësisë së pastër.

Informacione Teknike 

Model

Fuego

Kategoria

Shtrydhese

Fuqia

40 W

Materiali 

Inoks/Plastik

Pjese te levizshme, te sigurta ne larje

PO

Mbulesa e pluhurit

PO

Mbjeshtjelles kordoni

PO

Levizje rrotulluese alternative

PO

Garancia

2 vite

 

Permasat

Gjatesia

23.00 cm

Gjeresia

17.00 cm

Lartesia

 25.00 cm