Shinë për spote


Cmimi:
Sale priceLek 1,590

Përshkrimi i produktit

Shina për spote, L 2 m, alumin, ngjyrë e zezë janë ideale për fiksimin e ndriçuesve dhe për të pozicionuar në mënyrën më perfekte të mundshme për ndriçimin në ambientin tuaj.

  • Tipi : Shinë për spote
  • Materiali : Alumin
  • Përmasat : 2m
  • Ngjyra : E Zezë

  • You may also like

    Recently viewed