SET TASASH TEFAL K3028912
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

SET TASASH TEFAL K3028912

Available:Në gjëndje
2,190 Lek
Image
Secure
SET TASASH TEFAL K3028912
 • Seti përmban 3 tasa me kapacitete të ndryshme 1L, 2.3L dhe 0.55L.
 • Kapakët garantojnë mbyllje hermetike dhe ruajtje të mirë të ushqimeve.
 • Materiali është tepër rezistent dhe mund ti pëdorni për te ngrohur ushqimin në mikrovalë, për ta ruajtur në frigorifer, gjithashtu mund të lahen në lavastovilje.

Informacione Teknike 

Marka:

TEFAL

Kodi

K3028912

Tipi:

Set tasash

Materiali:

Qelq

Dimensioni:

2.3L +1L +0.55L

Kapak te mbyllur hermetikisht:

PO

Mund te pastrohet lehtesisht:

PO

Rezistente ndaj derdhjeve:

PO

Rezistente ndaj nxehtesise dhe ngrirjes:

PO

Garancia Normale:

-

 

SET TASASH TEFAL K3028912
 • Seti përmban 3 tasa me kapacitete të ndryshme 1L, 2.3L dhe 0.55L.
 • Kapakët garantojnë mbyllje hermetike dhe ruajtje të mirë të ushqimeve.
 • Materiali është tepër rezistent dhe mund ti pëdorni për te ngrohur ushqimin në mikrovalë, për ta ruajtur në frigorifer, gjithashtu mund të lahen në lavastovilje.

Informacione Teknike 

Marka:

TEFAL

Kodi

K3028912

Tipi:

Set tasash

Materiali:

Qelq

Dimensioni:

2.3L +1L +0.55L

Kapak te mbyllur hermetikisht:

PO

Mund te pastrohet lehtesisht:

PO

Rezistente ndaj derdhjeve:

PO

Rezistente ndaj nxehtesise dhe ngrirjes:

PO

Garancia Normale:

-