Set kludi 3 ne 1
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Set kludi 3 ne 1

Available:Në gjëndje
28,200 Lek
Image
Secure
KLUDI filloi prodhimin e pajisjeve të banjës duke përdorur metoda tradicionale të mjeshtërisë. E ndjekur nga pajisje të cilësisë së lartë, të besueshme të dizajnit të përjetshëm, kjo ekspertizë formoi themelin e KLUDI. Nga tradita si specialiste rubineti, synimi u krijua për të kombinuar cilësinë më të lartë të përdorimit dhe dizajnin perfekt në një mënyrë unike. Kështu pretendimi Water in Perfection gjen shprehje të pagabueshme në produktet tona si dhe në të gjitha shërbimet që ne ofrojmë për klientët tanë. Ajo frymëzon dhe drejton aktivitetet tona të ardhshme.

KLUDI filloi prodhimin e pajisjeve të banjës duke përdorur metoda tradicionale të mjeshtërisë. E ndjekur nga pajisje të cilësisë së lartë, të besueshme të dizajnit të përjetshëm, kjo ekspertizë formoi themelin e KLUDI. Nga tradita si specialiste rubineti, synimi u krijua për të kombinuar cilësinë më të lartë të përdorimit dhe dizajnin perfekt në një mënyrë unike. Kështu pretendimi Water in Perfection gjen shprehje të pagabueshme në produktet tona si dhe në të gjitha shërbimet që ne ofrojmë për klientët tanë. Ajo frymëzon dhe drejton aktivitetet tona të ardhshme.