Sensor i levizjes Horoz Smart
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Sensor i levizjes Horoz Smart

Available:Në gjëndje
1,400 Lek
Image
Secure

Sensor i levizjes Horoz Smart

 • Sensor i levizjes Horoz Smart – i rrotullueshëm me rregullim të shkallës së ndriçimit LUX. 
 • Ngarkesa maksimale deri në 800 W. 
 • Projektuar për të zbuluar objektet në lëvizje në fushën e veprimit dhe për të ndezur automatikisht ndriçimin.
 • Shkalla e rregullueshme e nivelit të ndriçimit në fushën e veprimit, aftësia për të ndryshuar këndin e prirjes në dy plane.

Informacionet Teknike

Marka

HOROZ

Kodi

088-001-0005

Familja

Smart

Origjina 

Turqi

Ngjyra / Materiali

Plastike / E bardhe

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240 V / 50-60 Hz

Fuqia

Max 800 W (llambë inkandeshente)

Distanca e zbulimit

Max 6 m (<24°C)

Shpejtesia e levizjes

0,6 - 1,5 m/s

Kendi i levizjes

360°

Drite ambjenti

<10-2000 Lux (i rregullueshëm)

Vonesa ne kohe

Min. 10±3 sek, Max 7±2 min

Shkalla e mbrojtjes

IP20

Lartesia e instalimit

2.2 - 4.0 m
Garancia

3 vjet

 

Përmasat 

Gjatesi

2.5 cm

Gjeresi:

1.8 cm

 

Sensor i levizjes Horoz Smart

 • Sensor i levizjes Horoz Smart – i rrotullueshëm me rregullim të shkallës së ndriçimit LUX. 
 • Ngarkesa maksimale deri në 800 W. 
 • Projektuar për të zbuluar objektet në lëvizje në fushën e veprimit dhe për të ndezur automatikisht ndriçimin.
 • Shkalla e rregullueshme e nivelit të ndriçimit në fushën e veprimit, aftësia për të ndryshuar këndin e prirjes në dy plane.

Informacionet Teknike

Marka

HOROZ

Kodi

088-001-0005

Familja

Smart

Origjina 

Turqi

Ngjyra / Materiali

Plastike / E bardhe

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240 V / 50-60 Hz

Fuqia

Max 800 W (llambë inkandeshente)

Distanca e zbulimit

Max 6 m (<24°C)

Shpejtesia e levizjes

0,6 - 1,5 m/s

Kendi i levizjes

360°

Drite ambjenti

<10-2000 Lux (i rregullueshëm)

Vonesa ne kohe

Min. 10±3 sek, Max 7±2 min

Shkalla e mbrojtjes

IP20

Lartesia e instalimit

2.2 - 4.0 m
Garancia

3 vjet

 

Përmasat 

Gjatesi

2.5 cm

Gjeresi:

1.8 cm