Salishent Dushi GRB Classical
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-23%
Salishent Dushi GRB Classical
Salishent Dushi GRB Classical

Salishent Dushi GRB Classical

Available:Në gjëndje
111,100 Lek 145,000 Lek
Image
Secure

Salishent Dushi GRB Classical GRBCL1866-129199 

 • Salishent Dushi GRB Classical produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
 • Teknologji GRB Live, temperaturë konstante, punon me të gjitha llojet e kaldajave
 • Nuk ka presion minimal, nuk ka nevojë për kalibrim
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë i Salishent Dushi GRB Classical ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
 • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
 • Salishent Dushi GRB Classical ka kokë metalike anti-calc dhe vetë-kalibruese e certifikuar Aenor
 • Butoni i sigurisë 38°C
 • Çelësi qendror i dorezës
 • Kllapa e rregullueshme
 • Dush shiu 1866 i rregullueshëm 1F ø200 mm
 • Celular 1866 3F dhe zorrë metalike 170 cm

Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 SPANJE

Materiali I jashtem

 Metal krom

Perfshihet koke dushi

 Po 3funksione

Gjatesia e tubit fleksibel

 17 cm

Buton sigurie (38')

 PO

Termostat

 PO

Lidhja me rrjetin

 1/2"

Ngjyra 

Bronz Antik

Rregullues lartesise

 PO

Garancia

 5 VJET

 

Përmasat

Lartesia 

 140-170 cm

Diametri i kokes

 20cm

Diametri i tubit

 2.8cm

Salishent Dushi GRB Classical GRBCL1866-129199 

 • Salishent Dushi GRB Classical produkt i një cilësie maksimale dhe me një dizajn elegant dhe të rafinuar
 • Teknologji GRB Live, temperaturë konstante, punon me të gjitha llojet e kaldajave
 • Nuk ka presion minimal, nuk ka nevojë për kalibrim
 • Pjesa inovative e brendshme dhe sistem i ri montimi, praktike dhe e sigurt në të njëjtën kohë i Salishent Dushi GRB Classical ka lehtësuar kriteret e vjetra të instalimit dhe proceset e mirëmbajtjes.
 • E lehtë dhe praktike në instalim dhe mirëmbajtje.
 • Salishent Dushi GRB Classical ka kokë metalike anti-calc dhe vetë-kalibruese e certifikuar Aenor
 • Butoni i sigurisë 38°C
 • Çelësi qendror i dorezës
 • Kllapa e rregullueshme
 • Dush shiu 1866 i rregullueshëm 1F ø200 mm
 • Celular 1866 3F dhe zorrë metalike 170 cm

Informacione teknike

Marka

 GRB

Origjina

 SPANJE

Materiali I jashtem

 Metal krom

Perfshihet koke dushi

 Po 3funksione

Gjatesia e tubit fleksibel

 17 cm

Buton sigurie (38')

 PO

Termostat

 PO

Lidhja me rrjetin

 1/2"

Ngjyra 

Bronz Antik

Rregullues lartesise

 PO

Garancia

 5 VJET

 

Përmasat

Lartesia 

 140-170 cm

Diametri i kokes

 20cm

Diametri i tubit

 2.8cm