Riparime emergjente TEROSON VR 5080, 50m


Cmimi:
Sale priceLek 1,750

Përshkrimi i produktit

TEROSON VR 5080
• Shirit, nastro i përforcuar në
fabrikë.
• Përdoret lehtësisht manualisht.
• Riparon, përforcon, rregullon,
izolon dhe mbron.

You may also like

Recently viewed