Riparime emergjente LOCTITE SI 5075 RD, 4.27m


Cmimi:
Sale priceLek 2,100

Përshkrimi i produktit

LOCTITE SI 5075
• Veshje jo e ngjitshme, që
shkrihet automatikisht,
shumëpërdorimshe.
• Rezistent ndaj ujit të kripur,
karburanteve dhe acideve.
• Elastik, shtrihet deri në 3 herë
gjatësinë e vet.
• Izolon në moment.
• Rezistenca elastike 50kg/cm².
• Rezistent ndaj rrezeve ultraviolet
(UV).
• Forcë dielektrike deri në 400
volt për milje.

You may also like

Recently viewed