Purifikues Ajri


Ngjyre: E zeze
Cmimi:
Sale priceLek 9,750

Përshkrimi i produktit

A e dini se ajri në ambiente të mbyllura është deri në 5 herë më i ndotur se jashtë? Për shkak të ventilimit të dobët dhe izolimit të mirë, pluhuri i imët dhe gazrat enden nëpër shtëpi pa asnjë rrugëdalje. Nëse e konsideroni që ne kalojmë deri në 90% të kohës sonë brenda ... atëherë një pastrues ajri nuk është një luks i panevojshëm!

You may also like

Recently viewed