Prodhuesi i kosit Ariete


Cmimi:
Sale priceLek 3,300

Përshkrimi i produktit

Prodhuesi i kosit me një kapacitet 1.3L dhe i pajisur me 7 kavanoza qelqi me kapak falë të cilave është e mundur të përgatisni 7 aromë të ndryshme të kosit në të njëjtën kohë në vetëm 12 orë.

You may also like

Recently viewed