Pompe Presioni per sistemin Pure RO ECOSOFT


Cmimi:
Sale priceLek 17,600

Përshkrimi i produktit

Pompe Presioni per sistemin Pure RO Ecosoft nëse presioni i ujit është i ulët (më pak se 3 bar) ose i paqëndrueshëm. Në këtë rast, filtri do të funksionojë në mënyrë efektive dhe uji me cilësi ideale do të jetë gjithmonë në kuzhinën tuaj. Kompleti përmban të gjithë elementët e nevojshëm për lidhje.

You may also like

Recently viewed