Pjaster flokesh Rowenta SF1810F0
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Pjaster flokesh Rowenta SF1810F0

Available:Në gjëndje
4,690 Lek
Image
Secure

Pjaster flokesh Rowenta SF1810F0

 • Floke te drejtuar menjehere
 • Me pjasterin e flokeve Rowenta Express Style L SF1810F0 mund t'i keni te gjitha: rregullim pa mundim, rezultate optimale te menjehershme dhe nje pajisje e lehte per t'u perdorur ne nje format te krijuar per floke te cdo gjatesie.
 • Pervec kesaj, fale veshjes se saj prej qeramike turmaline, ajo rreshqet me rrjedhshmeri te plote.
 • Pjaster flokesh Rowenta SF1810F0 ka dy temperatura per te mbuluar te gjitha nevojat tuaja: nje pozicion standard prej 180 °C per efikasitet optimal dhe nje pozicion shtytes (210 °C) per zonat me te veshtira.
 • Perveç kesaj, pllakat e saj jane 20% me te gjata, krahasuar me pllakat standarde Rowenta, per t'u pershtatur edhe me floket me te gjate me lehtesi optimale.

Informacione Teknike

Marka: ROWENTA
Kodi: SF1810F0
Fuqia: 110 - 240 V
Funksion jonik: JO
Lloji i pllakes: Qeramike
Mbyllje sigurie: PO
Nivelet e nxehtesise: 2
Koha e ngrohjes: 45 sek
Fikje automatike: JO
Temperatura (min-max): 180 - 210 Grade Celsius
Te tjera:
 • Pllaka lundruese,
 • Ngrohje e shpejtë,
 • Kontroll i temperaturës,
 • Gjithashtu i përshtatshëm për kaçurrela,
 • Kyçje sigurie,
 • Kabëll fleksibël
Diametri i pllakës 25mm
Garancia normale: 2 vite

Pjaster flokesh Rowenta SF1810F0

 • Floke te drejtuar menjehere
 • Me pjasterin e flokeve Rowenta Express Style L SF1810F0 mund t'i keni te gjitha: rregullim pa mundim, rezultate optimale te menjehershme dhe nje pajisje e lehte per t'u perdorur ne nje format te krijuar per floke te cdo gjatesie.
 • Pervec kesaj, fale veshjes se saj prej qeramike turmaline, ajo rreshqet me rrjedhshmeri te plote.
 • Pjaster flokesh Rowenta SF1810F0 ka dy temperatura per te mbuluar te gjitha nevojat tuaja: nje pozicion standard prej 180 °C per efikasitet optimal dhe nje pozicion shtytes (210 °C) per zonat me te veshtira.
 • Perveç kesaj, pllakat e saj jane 20% me te gjata, krahasuar me pllakat standarde Rowenta, per t'u pershtatur edhe me floket me te gjate me lehtesi optimale.

Informacione Teknike

Marka: ROWENTA
Kodi: SF1810F0
Fuqia: 110 - 240 V
Funksion jonik: JO
Lloji i pllakes: Qeramike
Mbyllje sigurie: PO
Nivelet e nxehtesise: 2
Koha e ngrohjes: 45 sek
Fikje automatike: JO
Temperatura (min-max): 180 - 210 Grade Celsius
Te tjera:
 • Pllaka lundruese,
 • Ngrohje e shpejtë,
 • Kontroll i temperaturës,
 • Gjithashtu i përshtatshëm për kaçurrela,
 • Kyçje sigurie,
 • Kabëll fleksibël
Diametri i pllakës 25mm
Garancia normale: 2 vite