PIASTER REMINGTON TH0753
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

PIASTER REMINGTON TH0753

Available:Në gjëndje
 • Kategoria:All
3,750 Lek
Image
Secure
PIASTER REMINGTON TH0753
 • Perfitoni nje stilim te bute e te mrekullueshem
 • Me nje ngrohje te shpejte deri ne 215o dhe me pllaka qeramike, ju mund te transformoni look-un tuaj pa humbur shume kohe.
 • Pllaka qeramike
 • Me shtrese qeramike PIASTER REMINGTON TH0753 ofron floke te bute dhe te drejte. Fale ketyre shtresave, nxehtesia do te shperndahet ne menyre te barabarte ne floket tuaj.
 • Pllakat e drejtimit jane vendosur ne menyre qe floket tuaj te mos ngecin dhe ne te njejten kohe te drejtohen qe nga rrenja deri ne maje
 • Çelesi On/Off
 • Per perdorimin sa me praktik dhe per te mos harxhuar energji te gabuar, PIASTER REMINGTON TH0753   eshte pajisur me nje celes per ndezje dhe fikje manuale.
 • Nxehet ne pak sekonda
 • Tashme nuk do te prisni teper gjate qe pjastra juaj te jete gati, pasi modeli PIASTER REMINGTON TH0753 ngrohet per rreth 30 sekonda, duke ofruar nxehtesine 215°C per drejtimin e shpejte te flokeve, pa ju munduar.

Informacionet teknike

Marka

REMINGTON

Kodi

TH0753

Kategoria

Piaster

Lloji i pllakave Qeramike

Buton ON/OFF

PO

Temperature e kontrollueshme PO
Garancia 3 vite
PIASTER REMINGTON TH0753
 • Perfitoni nje stilim te bute e te mrekullueshem
 • Me nje ngrohje te shpejte deri ne 215o dhe me pllaka qeramike, ju mund te transformoni look-un tuaj pa humbur shume kohe.
 • Pllaka qeramike
 • Me shtrese qeramike PIASTER REMINGTON TH0753 ofron floke te bute dhe te drejte. Fale ketyre shtresave, nxehtesia do te shperndahet ne menyre te barabarte ne floket tuaj.
 • Pllakat e drejtimit jane vendosur ne menyre qe floket tuaj te mos ngecin dhe ne te njejten kohe te drejtohen qe nga rrenja deri ne maje
 • Çelesi On/Off
 • Per perdorimin sa me praktik dhe per te mos harxhuar energji te gabuar, PIASTER REMINGTON TH0753   eshte pajisur me nje celes per ndezje dhe fikje manuale.
 • Nxehet ne pak sekonda
 • Tashme nuk do te prisni teper gjate qe pjastra juaj te jete gati, pasi modeli PIASTER REMINGTON TH0753 ngrohet per rreth 30 sekonda, duke ofruar nxehtesine 215°C per drejtimin e shpejte te flokeve, pa ju munduar.

Informacionet teknike

Marka

REMINGTON

Kodi

TH0753

Kategoria

Piaster

Lloji i pllakave Qeramike

Buton ON/OFF

PO

Temperature e kontrollueshme PO
Garancia 3 vite