PIASTER FLOKESH FUEGO TA-2216
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

PIASTER FLOKESH FUEGO TA-2216

Available:Në gjëndje
2,990 Lek
Image
Secure
 PIASTER FLOKESH FUEGO TA-2216
 • PIASTER FLOKESH FUEGO TA-2216 eshte krijuar posaçerisht per te rivendosur shkelqimin dhe shendetin e flokeve tuaj gjate stilimit. Ju mund ta shihni dhe ndjeni ndryshimin pasi floket tuaj fitojne shkelqim, butesi dhe shendet.
 • Fale formes te vencante te PIASTER FLOKESH FUEGO TA-2216 pervec shtrirjes te flokeve mund te realizoni edhe onde ne shume pak minuta.
 • Me nje ekran per shfaqjen e temperatures mund te kontrolloni lehtesisht temperaturen e nxehjes te pajisjes.
 • Fale pllakave me perberje qeramike floket do te jene me te shendetshem pas stilimit me PIASTER FLOKESH FUEGO TA-2216.

Informacionet teknike

Marka FUEGO
Modeli TA-2216
Kategoria Piaster
Fuqia 45 W
Lloji i pllakes Qeramike
Buton ON/OFF PO
Ekran LCD PO
Temperature e kontrollueshme PO
Garancia 1 vit
 PIASTER FLOKESH FUEGO TA-2216
 • PIASTER FLOKESH FUEGO TA-2216 eshte krijuar posaçerisht per te rivendosur shkelqimin dhe shendetin e flokeve tuaj gjate stilimit. Ju mund ta shihni dhe ndjeni ndryshimin pasi floket tuaj fitojne shkelqim, butesi dhe shendet.
 • Fale formes te vencante te PIASTER FLOKESH FUEGO TA-2216 pervec shtrirjes te flokeve mund te realizoni edhe onde ne shume pak minuta.
 • Me nje ekran per shfaqjen e temperatures mund te kontrolloni lehtesisht temperaturen e nxehjes te pajisjes.
 • Fale pllakave me perberje qeramike floket do te jene me te shendetshem pas stilimit me PIASTER FLOKESH FUEGO TA-2216.

Informacionet teknike

Marka FUEGO
Modeli TA-2216
Kategoria Piaster
Fuqia 45 W
Lloji i pllakes Qeramike
Buton ON/OFF PO
Ekran LCD PO
Temperature e kontrollueshme PO
Garancia 1 vit