Peshore Elektronike


Cmimi:
Sale priceLek 2,800

Përshkrimi i produktit

Style Sense Compact 200 Black Edition një dizajn të modës me cilësi të lartë. Me dizajnin e saj kompakt, tepër të hollë, nuk është vetëm e lehtë për tu ruajtur kudo por një përshtatje ideale për banjo më të vogla. Dhe komoditeti i tij praktik është i qartë për tu parë! Shifrat e mëdha e bëjnë peshën e trupit të lehtë për tu lexuar. Ekrani ndizet  shpejt sapo shkelni në platformën e saj të qelqit të sigurisë së lartë dhe fiket përsëri automatikisht pas peshimit. Kjo e bën atë të kursejë energji dhe garanton përdorim të zgjatur të baterive, të cilat janë të përfshira.

You may also like

Recently viewed