Pastrues universal LOCTITE SF 7840, 5l


Cmimi:
Sale priceLek 6,300

Përshkrimi i produktit

LOCTITE SF 7840
Pastrues dhe zgrasator.
• Biodegradues.
• Pa bazë tretësi,
jotoksik, nuk merr
zjarr.
• Mund të hollohet me
ujë.
• Pastron grason, vajin,
lëngjet për prerje
dhe papastërtitë e
oficinave.

You may also like

Recently viewed